fredag 22. april 2011

Påske på Hov!


I påsken er vi på Hov i nærheten av Gjøvik. Her besøker vi svigerinne med familie. Svigers er også med. Vi håpet på vår, og fikk sommer! Kan det bli bedre enn det? Her på Hov er det fantastisk mange og fantastisk flotte storgårder. Husene er til å besvime av! Jeg drømmer meg bort hver gang jeg er her! Se bare på huset under. Det er restaurert siden sist vi var her.


 I dag startet vi dagen med å gå på tur. Vi gikk ned til Randsfjorden. Rart å tenke på at for bare tre dager siden var den dekket med is, og nå er den helt borte! På vegen gikk vi forbi et skjul som inneholdt utrolig mye jeg hadde lyst å ta med og gjemme under jakka...

 Casper med søskenbarnet sitt, Henrik. De er like gamle, og har det siste året virkelig funnet hverandre. De er oppslukt i lek fra morgen til kveld! Synd de bare treffes noen ganger i året.

Søte Mathea mi.-)

Koseklumpene mine hadde det helt fantastisk gøy nede ved vannet.Vel hjemme fra lang og god tur var det på med sommerklær! Ikke ofte vi kan ha på slike klær før gresset blir grønt!


casper er som vanlig borti det meste...

Nå nytes kvelden med familien. Noen spiller, noen prater, de minste sover og noen ser fotball.
Herlig!
Klem fra Fru Emma

5 kommentarer:

IKT i min vardag sa...

Här har vi också underbar sommarvärme, ljuvligt! Det fanns mycket i det skjulet som jag kunde tänka mig :)

Glad Påsk!

Mamsens hus sa...

Høres ut som en perfekt dag.
Ha en fin påskeaften. :)

Kaisas mamma sa...

For et flott sted! Skjønner at dere koser dere her. Søte barn, gleder meg til tulla mi blir så stor at jeg kan oppleve slike ting sammen med henne (hun er 9 mnd)!

God påske!

Klem

Unknown sa...

Så flott hus på Hov, ønsker meg ett sånn ;-)
Triveli å se på dine søte små og deres påskeakitiviteter.
Ha en fin uke :-)
Klem
Brit Eva

Anniken og mammas lille verden sa...

Hei! Så herlige bilder, ser ut som påskeferien var vellykket for både store og små=) Det huset var vakkert, tenk å bo i noe sånt *drømme*.. Du burde nesten ha spurt om å kjøpe noen av de kassene, så veldig spennende ut!