søndag 20. februar 2011

Endelig!!

Da er jeg endelig blitt medlem i Nib (Norske interiørblogger) Det er visstnok utrolig mange som søker medlemskap for tiden, så Nib-jentene har det travelt. Men veldig kjekt at det dukker opp masse inspirerende blogger! Jeg har ofte vært innom for å sjekke om jeg er kommet med, og plutselig nå så jeg bloggnavnet mitt på lista deres. Kjekt!
http://norskeinteriorblogger.blogspot.com/
God natt, alle sammen:-)

Klem fra Fru Emma

8 kommentarer:

HjemmeKos sa...

Juuhuu! Gratulerer !

Jeg søkte i går:)
De hadde visst fått inn ti søknader bare i går kveld..

Fru Emma sa...

He he... Ja såg d! Tenkte at du kanskje va ein av de:-) Eg søkte for ein mnd. siden... Likte ikkje heilt plasseringen eg fekk på sidå derras. På blogglistå heilt nere. Vett ikkje koss de dele inn eg...

mona.z sa...

Gratulerer så mye som NIN medlem! Har lagt meg til som fløger på denne fine blogen din, har vært mye kjekt å lese, og mange flotte bilder:)
Har selv søkt om å bli medlem for ca 3 uker siden, så jeg venter i spenning. Har brukt enormt mye tid på bloggen (mye "datatekniske" greier som jeg strevewr med), og strever enda.
Ha en fin søndag, her på vestlandet er det sol og kaldt, så skal absolutt komme meg ut på tur, mange gode hilsner fra mona.z

Fru Emma sa...

Hei Mona! Så koselig at du liker bloggen min! Skal titte innom din og:-) Ja, det kan være litt styrete i oppstartsfasen, men er jo veldig gøy!
*løper ut i vestlandssola jeg og*
Ha en strålende søndag:-)
KLem

Jatte sa...

Gratulerer og Velkommen "til oss" du også :-)

God Søndag,
Klem Jatte

Fru Emma sa...

Tusen takk, Jatte. Godt å være en del av det gode selskap:-)

Eldrid sa...

Her var det kosleig!
Og gratulere som nib medlem!
:)

Fru Emma sa...

Tusen takk for det, Eldrid:-)