søndag 30. januar 2011

5 høydepunkter på Trondheimsturen

Denne uka har vært litt annerledes for min del (og derfor også lite blogging...). Kjekt med litt avbrekk fra de vanlige rutinene. På onsdag reiste jeg og fire kollegaer fra kommunen på samling for lærere som er med på forsøk med 2. fremmedspråk i barneskolen. Som vanlig fant dette sted på NTNU i Trondheim. Dette var både lærerikt og kjekt.
Høydepunkt 1: Hadde bl.a. et foredrag av psykolgen Joachim Haarklou. Fantastisk morsomt, lærerrikt og tankevekkende.
Høydepunkt 2: Det ble selvfølgelig også tid til litt vandring i butikker. Jeg var innom et par interiørbutikker, og spesielt Cornelias Hus i Jomfrugaten gjorde inntrykk. Knipset et par bilder av alle de fantastiske putene de har (jeg er fortsatt i putemodus). De har puter fra bl.a. House Doctor, Tine K og Himla.


Høydepunkt 3: Middag på Frida, mexicansk restaurante, sammen med alle deltakerne og lærerne på fremmedspråk. Veldig koselig, og fantastisk god mat!Høydepunkt 4: Bestemte meg for at det går an å være spontan selv om man har passert 30 og ikke lenger er "ung"... Jeg fant ut at på vei hjem fra Trondheim ville jeg stoppe i Oslo og fikk da en koselig kveld sammen med min gode venninne, Anne Elisabeth<3

Høydepunkt 5: Interiørmessa i Lillestrøm!!!. Men det får bli et eget innlegg i morgen.

Ha en fortsatt strålende søndagskveld.

Klem fra Fru Emma

1 kommentar:

Unknown sa...

Å, heldiggris så fekk med deg den interiørmessa!
Skulle gjerne vært der altså :)