fredag 3. februar 2012

Corocia in da house!

Endelig!!! Jeg har lenge hatt lyst på slik "must have" plante! Jeg syns den er så kul ! Og endelig kom jeg over noen på mandag. Er visstnok utenom sesong, og butikken hadde bestilt 100 stykker, men bare fått inn åtte da det er så stor etterspørsel på dem. Så jeg følte meg rett og slett heldig!Men å ta bilde av den var en annen sak. Uansett hva jeg gjorde med lyset, lagde den rare skygger. Ja, ja. Den fine sinkurna er fra butikken min.

Og så gleder jeg meg sånn til i morgen! Da skal jeg på mitt aller første bloggtreff! Marie og Veronica arrangerer treff for blogger her i Haugesund og omegn.  Masse kjekke bloggere, god mat og kjekke sponsorer. Og blant sponsorene er jeg!

Ha en herlig fredagskveld, alle sammen!

(Minner om salg HER!)

Klem fra Fru Emma

6 kommentarer:

linn sa...

bloggtreff blir kjekt!
me snakkast i morgon :)

Anne sa...

Veldig fin blogg du har!!! Gleder meg til å treffe deg på bloggtreff i morgen :-)

Marianne Dragon Waagan sa...

Heisann:)
Kjempelekker plante, helt etter min smak:) Har lenge vært på utkikk etter en slik en, men har ennå til gode å finne den:(

Ha en superduper helg:)
Klem Marianne

Vivvi sa...

OOO, i`m in love!!! Den planten er sååå fin!!! Gi meg gjerne et lite tips om hvor du fikk tak i den ;)

Veldig koselig å treffes på lørdag!
Håper vi får til flere sånne treff!!

Ha en fiiin mandag

Skolelyst sa...

Hei. Så kjekt at du vil følge Skolelyst. Gleder meg til å følge deg videre:-)
Så at det skulle være bloggtreff her i Haugesund, men ettersom det var for interiørbloggere, forstod jeg at jeg ikke var invitert:-) Håper dere hadde et spennende treff! Hilsen Benedicte

Hauge sa...

Hei! Endeleg fann eg bloggen din! Kjekt å treffe deg på bloggtreffet! Håpar det kan bli fleire treff! Eg vil prøve å komme innom butikken din ein dag!!

Kjekt du ville delta på giborten min!