fredag 6. mai 2011

Nyheter fra en av mine favoritter!

I dag fikk jeg masse nytt i butikken min! Fra en av mine favorittleverandører; MILLE MOI. Anbefaler alle å gjøre seg kjent med dette merket. Utrolig mye fint! Under finner du produktene jeg har i min nettbutikk. Disse varene kommer til å fyke ut! Har forhåndbestilling på mye, så vær raskt ute dersom du vil sikre deg noe. Følg linkene under for mer informasjon, og for å komme inn på nettbutiken min.
I morgen skal vi i konfirmasjon, og mye skal gjøres klart!

Ha en fin fredagskveld!

Klem fra Fru Emma
7 kommentarer:

Janne sa...

Ååå, så mange fine saker! Likte koppene med hjerte..sukk:))

Lykke til med salget!

Klem Janne:)

HjemmeKos sa...

Ååhh !! Sååå mye fint!! Og jeg som hadde tenkt meg opp i dag, men ble plutselig opptatt med en febergutt (det kom sånn plutselig- 39 i feber..)
Men jeg kommer, jeg kommer !! Her er det ting jeg har lyst på ;)Du er kjempeflink, ingen overeraskelse at dette er blitt en lekker butikk ♥ Kos dere i morgen !

HjemmeKos sa...

*overraskelse*,skulle det stå;)

Unknown sa...

For en herlig butikk du har startet <3 Koppene er bare nydelige, stettfatet har jeg kjøpt hos Perfect Home, er forhandler hos dem;))

Drømmehuset mitt sa...

Hei

Så mye fint du har fått inn:) Jeg har også Mille Moi som stor favoritt. Er kjempe fornøyd med mine hjerte kopper:) Fargene på de koppene er bare helt nydelige og delikate:)

Klem

Ruben Johansen sa...

De koppene med hjerte på, kjempefine, det eneste steder jeg har sett de på er hos noen tilbordsbutikker...

Tommensgirl sa...

Sukk..så mye fint:)