fredag 25. mars 2011

Ny award!!!

Jeg er så heldig å ha fått nok en award! Tusen takk til Line Elisabeth med den kjempefine bloggen http://lineen.blogspot.com/
 
 
Følgende regler gjelder:
* Link til den som ga deg awarden
* Besvar spørsmålene
* Gi awarden videre til 10 andre bloggere
Spørsmål 1: Hvorfor begynte du å blogge?
Jeg eeeeelsker interiør, og små forandringer hjemme er til stor glede for meg. Jeg har lest interiørblogger lenge, og sakte men sikkert ble jeg komfortabel med å lage min egen. De små (og store) forandringene gleder meg enda mer når jeg får vist dem fram, og det er jo en blogg perfekt til, ikke sant?

            Spørsmål 2: Hvilke blogger følger du? 
Maaaange. De jeg har på blogglista mi, men også andre jeg finner hos Nib. Hovedsaklig interiør og hverdagslivblogger.

Spørsmål 3: Favoritt makeup-merke?
           ID
Spørsmål 4: Favoritt klesmerke?
Oj, kjøper det meste. Men er ekstra glad i Kristine Vikse og IIS.

Spørsmål 5: Ditt "må-ha" makeup-produkt?
   En dæsj med ID pudder er et absolutt minimum!

Spørsmål 6: Favorittfarge?
På klær? Interiør? Vel... Mange, men favorittene nå er vel duse rosa, lilla og pudder farger. Nå som våren er her synes jeg pasteller er nydelig!

 
Spørsmål 7: Parfyme?
Min favoritt er DKNY Red

Spørsmål 8: Favorittfilm?
Hmmm.... vanskelig. Ser det meste, men Love Actually er vel den eneste jeg har sett mange ganger, og vet jeg kommer til å se hver jul framover.

Spørsmål 9: Hvilket land vil du besøke og hvorfor?
Hadde en fantastisk 6 ukerstur fra San Fransisco til Miami i bil for noen år siden. Kunne tenke meg og sett mer av landet! Også Sør- Amerika er en drøm. Spesielt Venezuela. Der bodde jeg i noen år i min barndom, og det hadde vært utrolig gøy og reist tilbake dit!

 
Spørsmål 10: Fem ting du alltid har i vesken din?
Dere tror meg kanskje ikke, men det er sjelden jeg bruker veske! Etter noen år med stelleveske hengende på vogna fikset jeg ikke å ha noe hengende over skulderen. Lommebok, nøkler, mobil og lipgloss ligger vel så godt i store lommer på jakka:-) Veska kommer frem ved spesielle anledninger:-)

 Mange flotte blogger å gi awarden videre til, men disse skal få den:
 


 

Dette er blogger som jeg følger og som er til stor inspirasjon! Dere står selvsagt helt fritt om dere vil sende awarden videre eller ikke:)

Klem fra
 
Klem fra Fru Emma     
8 kommentarer:

Unknown sa...

Åååå tusen takk;)))
Ha en nydelig helg, klem

Camilla sa...

Første gang jeg er innom bloggen din idag! Kjempe fin blogg du har! Denne skal jeg følge og legger meg derfor til som følger :)
Klem

EKTE INTERIØR sa...

Tusen takk Fru Emma for at du tenkte på meg! :-)

Fru Emma sa...

Gratulerer som følger nr. 30 Camilla:-)

Veronica sa...

Tusen hjertelig takk. Jeg skal følge opp med et innlegg etterhvert. Veldig koselig oppmerksomhet fra deg. Du har en superfin blogg og jeg legger meg som følger. Ha en kjempefin fredag
Klemmer

Fru Emma sa...

Tusen takk, Veronica, og velkommen som følger:-)

Klem.

Anonym sa...

Tusen takk for en kjempehyggelig award! Jeg har bestemt meg for ikke å blogge om de awardene jeg får, men setter uansett utrolig stor pris på at du har gitt den til meg! Ha en strålende helg!
Klem fra Helle ;)

Hvite engler sa...

Gratulerer med velfortjent award ♥ og TUSEN TAKK , for at du vil gi den videre til meg..♥ jeg blir helt rørt,skal få satt meg ned med den i løpet av morgendagen :) klemmer